Jouw rijbewijs B in praktijk oefenen

🚗 Rijbewijs B en BE

🔄 Ondersteuning terugkommoment

Gedreven begeleiders

Nadat je een theoretisch rijbewijs in handen hebt is het tijd voor het echte werk, namelijk jouw rijbewijs B in de praktijk oefenen! Bij rijschool Otto in Turnhout krijg je de kneepjes van het vak aangeleerd om jouw rijbewijs B van de eerste keer te behalen zonder problemen. Ben je afkomstig uit de Kempen en wil je graag eindelijk jouw rijbewijs B of BE halen? Dan ben je altijd welkom bij ons!

 

Heb je vragen over onze rijbewijs B rijlessen?

Contact opnemen

Hoe kan je bij ons je rijbewijs B praktijk oefenen?

Bij rijschool Otto zijn er verschillende mogelijkheden om jouw rijbewijs B praktijkexamen te oefenen aan de hand van rijlessen. Naast theorielessen kan je je ook inschrijven voor praktijklessen voor je rijbewijs om helemaal klaar te zijn voor het examen:

  • In ons basis praktijkaanbod leer je de basisvaardigheden achter het stuur in zes uur
  • In de doorgedreven praktijk worden de basisvaardigheden uitgebreid met extra kennis. Daarnaast oefenen we extra op zaken die jij moeilijk vindt in een lessenpakket van tien uur.
  • Wil je graag alleen rijden? Dan kan je bij ons ook 20 uur rijles volgen. Hier word jij opgeleid tot een bekwame bestuurder waarna je alleen verder kan oefenen.

Naast dit aanbod bieden we ook nog specifieke lessen aan om manoeuvres aan te leren, en kan je een les krijgen ter evaluatie van jouw vaardigheden op de baan. Dit is de ideale voorbereiding op een praktijkexamen. Wil je naast je rijbewijs B ook kunnen rijden met een oplegger of aanhangwagen? Ga dan voor je rijbewijs BE!

rijles2x

Boek nu jouw lessen voor jouw rijbewijs B!

Met een rijbewijs B op zak kan je gaan en staan waar je wil. Geen ritjes meer op een te luidruchtige trein, geen geld meer uitgeven aan een taxi,… de voordelen zijn oneindig! Heb jij jouw theorie al behaald en ben je klaar om met onze rijschool op de weg te gaan oefenen? Schrijf je dan in voor de praktijklessen voor het rijbewijs B.

colImage22x
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

💥 OTTO, jouw co-piloot 💥

De erkende rijschool in jouw buurt!