Jouw rijbewijs B in de praktijk oefenen

🚗 Rijbewijs B en BE

🔄 Ondersteuning terugkommoment

Begeleiders vormingsmoment

Nadat je een theoretisch rijbewijs in handen hebt is het tijd voor het echte werk, namelijk jouw rijbewijs B in de praktijk oefenen! Bij Rijschool Otto in Turnhout, Beerse, Mol en Arendonk word je onderwezen in de essentiële technieken om moeiteloos je B-rijbewijs in één poging te verkrijgen. Kom je uit de regio Kempen en heb je de wens om eindelijk je rijbewijs B of BE te bemachtigen? Jezelf inschrijven voor een praktijkles voor je rijbewijs, dat doe je bij ons!

 

Heb je vragen over onze rijbewijs B rijlessen?

Contact opnemen

Hoe kan je bij ons je rijbewijs B praktijk oefenen?

Bij Rijschool Otto zijn er verschillende mogelijkheden om te oefenen voor het praktijkexamen van een rijbewijs B aan de hand van rijlessen. Naast duidelijke theorielessen kan je je ook inschrijven voor praktijklessen voor je rijbewijs om helemaal klaar te zijn voor het examen. Dit zijn de mogelijkheden om de praktijk van jeje rijbewijs B te oefenen:

  • Ons initiële praktijkprogramma omvat het aanleren van fundamentele bestuurvaardigheden gedurende zes uur.
  • Tijdens de intensieve praktijktraining breiden we de fundamentele vaardigheden uit met aanvullende inzichten en concentreren we ons meer op onderdelen die je lastig vindt, via een cursus van tien uur.
  • Indien je zelfstandig wilt kunnen rijden, bieden we eveneens een 20 uur durende rijopleiding aan, waarin je wordt getraind om zelfverzekerd alleen de weg op te gaan.

Naast dit aanbod bieden we ook nog specifieke lessen aan om manoeuvres aan te leren, en kan je een les krijgen ter evaluatie van jouw vaardigheden op de baan. Dit is de ideale voorbereiding op een praktijkexamen. Wil je naast je rijbewijs B ook kunnen rijden met een oplegger of aanhangwagen? Ga dan voor je rijbewijs BE.

rijles2x

Boek nu jouw lessen voor jouw rijbewijs B

Met een rijbewijs B op zak kan je gaan en staan waar je wil. Geen ritjes meer op een te luidruchtige trein en geen geld meer uitgeven aan een taxi. De voordelen zijn oneindig. Heb jij jouw theorie al behaald en ben je klaar om met onze rijschool op de weg te gaan oefenen? Schrijf je in voor de praktijklessen voor het rijbewijs B.

colImage22x
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

💥 OTTO, jouw co-piloot 💥

De erkende rijschool in jouw buurt!