6 uur rijles volgen

🚗 Rijbewijs B en BE

🔄 Ondersteuning terugkommoment

Gedreven begeleiders

Voor wie net zijn of haar theoretisch rijbewijs gehaald heeft en op zoek is naar een eerste ervaring achter het stuur is het volgen van 6 uur rijles een ideale start. Hier leer je de basisvaardigheden achter het stuur en word je comfortabeler achter het stuur. Met behulp van onze getalenteerde begeleiders krijg jij in 6 uur de kennis die je nodig hebt om veilig achter het stuur te kruipen.

 

Heb je vragen over 6 uur rijles?

Contact opnemen

Wat leer je allemaal in 6 uur rijles?

Tijdens de eerste 6 uur rijles bij onze rijschool is het de bedoeling dat jij meteen zelf de auto bestuurt. Zo leer je alle vaardigheden het snelste. De eerste les start met een eerste kennismaking met de auto. Weet je niet waar de ruitenwissers staan? Of hoe je de lichten van je auto kan aanzetten? Geen zorgen! Onze begeleiders  helpen jou op weg. Nadien is het tijd voor het echte werk. Jij kruipt achter het stuur en leert de basisvaarhigheden zoals:

  • Starten, stoppen en schakelen.
  • Het veilig nemen van bochten en het gebruik van de pinkers.
  • Het verkeer inschatten. Dit leer je door samen met je begeleider de baan op te gaan.
  • De verkeersregels die je geleerd hebt voor het theorie-examen in praktijk brengen.
rijles2x

Volg jouw rijlessen bij onze rijschool

Rijlessen volgen bij rijschool Otto in Turnhout is de perfecte basis om een eerste ervaring achter het stuur op te doen. Door te oefenen voor je praktijkexamen via de rijschool vergroot je ongetwijfeld jouw kans om bij de eerste poging te slagen voor jouw praktijkexamen. Heb je het gevoel dat je meer oefening nodig hebt? Of wil je graag zonder begeleider oefenen? Volg dan 20 uur rijles en ga nadien alleen de baan op! Wil je meer informatie over ons aanbod? Stuur dan een mailtje naar info@rijschoolotto.be of bel naar +32 14 41 49 86.

colImage22x
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

💥 OTTO, jouw co-piloot 💥

De erkende rijschool in jouw buurt!