6 uur rijles volgen

🚗 Rijbewijs B en BE

🔄 Ondersteuning terugkommoment

Begeleiders vormingsmoment

6 uur rijles volgen is ideaal voor wie net zijn of haar theoretisch rijbewijs gehaald heeft en op zoek is naar een eerste ervaring achter het stuur. Hier leer je de basisvaardigheden en word je comfortabeler achter het stuur. Met behulp van de getalenteerde begeleiders van Rijschool Otto in Turnhout, Beerse, Mol en Arendonk krijg jij in 6 uur de kennis die je nodig hebt om veilig achter het stuur te kruipen.

 

Heb je vragen over 6 uur rijles?

Contact opnemen

Wat leer je allemaal in 6 uur rijles?

Gedurende de eerste zes lesuren bij onze rijschool neem jij direct het stuur in handen. Dit is de effectiefste manier om snel alle noodzakelijke rijvaardigheden onder de knie te krijgen. We beginnen met een initiële verkenning van de auto. Ben je onzeker over de locatie van de ruitenwissers of hoe je de verlichting activeert? Maak je geen zorgen! Onze instructeurs staan klaar om je te assisteren. Vervolgens ga je over tot de praktijk. Jij bestuurt de auto en leert essentiële vaardigheden zoals:

  • Starten, stoppen, en schakelen.
  • Veilig bochten nemen en het correcte gebruik van richtingaanwijzers.
  • Inschatten van verkeerssituaties inschatten door samen met je instructeur op de weg te zijn.
  • Verkeersregels toepassen die je hebt bestudeerd tijdens je theorie-examen.
rijles2x

Volg jouw rijlessen bij onze rijschool

Rijlessen volgen bij Rijschool Otto is de perfecte basis om een eerste ervaring achter het stuur op te doen. Door te oefenen voor je praktijkexamen via de rijschool vergroot je ongetwijfeld jouw kans om bij de eerste poging te slagen voor jouw praktijkexamen. Heb je het gevoel dat je meer oefening nodig hebt? Of wil je graag zonder begeleider oefenen? Volg dan 20 uur rijles en ga nadien alleen de baan op! Wil je meer informatie over ons aanbod? Stuur dan een mailtje naar info@rijschoolotto.be of bel naar 014/41.49.86.

colImage22x
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

💥 OTTO, jouw co-piloot 💥

De erkende rijschool in jouw buurt!