Theorieles volgen voor je rijbewijs in Mol of Turnhout

🚗 Rijbewijs B en BE

🔄 Ondersteuning terugkommoment

Begeleiders vormingsmoment

Bij Rijschool Otto hebben we verschillende mogelijkheden om theorieles te volgen voor je rijbewijs in Mol. Een voorlopig rijbewijs halen is de eerste grote stap naar het behalen van je rijbewijs. Door middel van foto’s en video’s van specifieke verkeerssituaties proberen we je bij onze rijschool in Turnhout, Beerse, Mol en Arendonk voor te bereiden op het theoretisch examen. Jezelf inschrijven voor een theorieles voor je rijbewijs is dus altijd de investering waard.

 

Heb je vragen over onze theorielessen?

Contact opnemen

Theorieles volgen voor je rijbewijs bij pro’s in het vak

Bij ons kan je je voorbereiden op je theoretisch examen op verschillende manieren. De keuze voor de methode die het beste aansluit bij jouw voorkeuren, ligt volledig bij jou. Immers, niemand kent jouw studiemethode beter dan jijzelf. Hier zijn de opties die onze rijschool biedt op een rijtje:

  • Als je waarde hecht aan een gestructureerde aanpak van theorielessen en profijt hebt van vragen van anderen, overweeg dan onze groepslessen. In vier avondsessies verwerf je alle noodzakelijke kennis voor het theorie-examen.
  • Voor wie de voorkeur geeft aan individuele begeleiding zonder de aanwezigheid van een groep, bieden wij privélessen aan met directe ondersteuning door een van onze instructeurs.
  • Zelfstandige leerlingen die in hun eigen tempo willen studeren, kunnen gebruikmaken van ons online platform voor het doornemen van theorielessen en het uitvoeren van oefeningen. Daarnaast is er de mogelijkheid om meerdere online oefenexamens te voltooien, wat een ideale voorbereiding is op het examen.
rijles2x

Schrijf je nu in voor onze theorielessen

Volg onze theorielessen, zo ben je helemaal klaargestoomd op het theoretisch examen. Deze kennis kan je na het behalen van je voorlopig rijbewijs omzetten in praktijk tijdens de praktijkgerichte rijlessen. Ben je minstens 17 jaar oud en klaar voor het behalen van je voorlopig rijbewijs? Schrijf je dan in voor onze theorielessen! Vul het contactformulier in bij verdere vragen.

colImage22x
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

💥 OTTO, jouw co-piloot 💥

De erkende rijschool in jouw buurt!