foto32x

Terugkommoment

Eindelijk je rijbewijs in de hand? Dan ligt wereld voor je open. Maar wist je dat bij één op de vijf ongevallen een jonge autobestuurder betrokken is? En nee, dat ligt zeker niet alleen aan de jonge chauffeurs (zegt da wij het gezegd hebben!). Maar om dat aantal te doen dalen, is er aan de Vlaamse rijopleiding een terugkommoment toegevoegd om te investeren in je eigen verkeersveiligheid. 6 tot 9 maanden na het behalen van je rijbewijs krijg je dus de kans om verder te groeien tot een bewuste, verantwoordelijke en veilige bestuurder. En dat zonder oordeel, examen of punten!

Klinkt als een saai examen? Dat is het niet! Het terugkommoment is een opleiding van 4 uur voor jonge autobestuurders die recent hun rijbewijs behaalden en is er net om positief verkeersgedrag aan te moedigen. 

De opleiding gaat door in een groep van 6 tot 18 personen en bevat een korte kennismaking, interessante praktijkoefeningen op een afgesloten terrein en een reflecterend groepsgesprek. Ten slotte krijgen liefhebbers de kans om deel te nemen aan een uitwijkoefening, maar toekijken mag natuurlijk ook. 😉

Je kan het terugkommoment bij ons volgen in een handgeschakelde auto, een auto met automatische schakeling, een elektrische auto of een volledig aanpasbare auto (zoals bediening aan het stuur of aangepaste pedalen).

Kijk voor meer informatie over de voorwaarden op www.vlaanderen.be/terugkommoment.

INSCHRIJVEN

Waar?

Het terugkommoment vindt plaats langs de E34 ter hoogte van Zierenbosstraat 2 (in de bocht) in Turnhout. Dit oefenterrein is speciaal ingericht voor het terugkommoment.

INSCHRIJVEN

Sfeerbeelden

cta visual

Vragen? Shoot!

Heb je vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool of wil je graag meer informatie? Mail of bel ons gerust en we helpen je met veel plezier verder.

CONTACTEER ONS

💥 BOEM 💥

Rijscholen TAR en Kara worden... Otto!
Om elkaar te versterken en nóg meer de focus te leggen op veilige verkeersopleidingen. Check it out!