Leren autorijden in Turnhout

πŸš— Rijbewijs B en BE

πŸ”„ Ondersteuning terugkommoment

βœ… Begeleiders vormingsmoment

Leren autorijden in Turnhout en omgeving, daarvoor zit je goed bij Rijschool Otto. Ben je van plan om je theoretisch rijexamen af te leggen, of heb je net jouw theoretisch rijbewijs behaald en wil je graag rijlessen volgen om jouw kennis in praktijk om te zetten? Dankzij onze gemotiveerde en geduldige rijlesgevers krijg jij de nodige tips en tricks om met glans te slagen voor je theoretisch rijexamen of je praktijkexamen.

 

Heb je vragen over onze rijlessen?

Contact opnemen

Leren autorijden met de juiste lessen op maat

Bij Rijschool Otto ben je op de juiste plaats als je op zoek bent naar rijlessen, zowel in theorie als in praktijk. Je kan zelf kiezen welk lessenpakket het beste bij jou past. Het oefenen van het theoretisch examen voor rijbewijs B kan in groep, privΓ© of online. Om de praktijk van je rijbewijs te oefenen kan je:

Je gaat dan de baan op met een begeleider uit ons team. Het aantal uur dat je wilt oefenen? Dat kies je helemaal zelf met onze rijschool.

rijles2x

Contacteer ons voor jouw rijlessen

Je rijbewijs behalen is een leuke mijlpaal die zorgt voor veel meer onafhankelijkheid. Het is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Wil je leren autorijden? Ga dan voor je rijbewijs B! Bekijk zeker eens ons uitgebreide aanbod aan lessen. Heb je verder nog vragen over ons aanbod aan theoretische of praktische rijlessen? Of heeft het behalen van rijbewijs BE je interesse gewekt? Stuur dan gerust een e-mail naar info@rijschoolotto.be of bel ons via 014/41.49.86.

colImage22x
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

πŸ’₯ OTTO, jouw co-piloot πŸ’₯

De erkende rijschool in jouw buurt!