otto aanhangwagen 2

Volle gas voor je rijbewijs BE

Wil jij graag met een aanhangwagen of oplegger leren rijden? Dan is rijschool Otto dé place to be om je rijbewijs BE te halen! Het rijbewijs BE is verplicht voor een voertuig van categorie B met een aanhangwagen of oplegger met een maximaal toegelaten massa van meer dan 750kg en ten hoogste 3.500kg.  

 

 

auto22x

HIT THE ROAD!

Haal nu je rijbewijs BE

Na 8 uur praktische opleiding met manoeuvres kan je al een praktijkexamen afleggen. Het examen bestaat uit een proef op privaat terrein en op de openbare weg. Je kan de opleiding en het examen ook doen met een auto met automatische schakeling, zonder dat u een code op uw rijbewijs krijgt! 

Locatie Turnhout beschikt over een Mercedes automaat.

Locaties Mol en Arendonk beschikken over Peugeot 308 handgeschakeld en automatisch. 

  • Erkende opleiding voor de KMO-portefeuille (ons erkenningsnummer = DV.O104493)
  • Erkende opleiding voor Volta en Constructiv

Prijs = 1.099 euro (inclusief BTW, alle lessen en rijexamen met onze voertuigen)

INSCHRIJVEN
foto72x
anders rijden visual

Ontspannen op weg

Leren rijden met faalangst, rijangst, autisme of een fysieke beperking is niet altijd evident. Daarom werken wij met gespecialiseerde rijlesgevers die hier op de gepaste manier mee kunnen omgaan. Ook 60-plussers zijn van harte welkom! Met een kleine opfrisles en enkele tips rijden we samen op de wegen die jij moeilijk vindt.

Meer info
cta visual

Vragen? Shoot!

Heb je vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool of wil je graag meer informatie? Mail of bel ons gerust en we helpen je met veel plezier verder.

CONTACTEER ONS

💥 OTTO 💥

De erkende rijschool in uw buurt