otto aanhangwagen 2

Volle gas voor jouw rijbewijs BE in Mol

Rijschool Otto in Mol nabij Geel is dé place to be voor het behalen van jouw rijbewijs BE als je wil rijden met een oplegger of aanhangwagen. Het rijbewijs BE is verplicht voor een voertuig van categorie B met een aanhangwagen of oplegger met een maximaal toegelaten massa van minstens 750 kilogram en maximum 3500 kilogram. Je kan dit rijbewijs halen bij Rijschool Otto in Mol, Turnhout en Arendonk.

 

Heb je vragen over onze rijlessen?

Contact opnemen

auto22x

HIT THE ROAD!

Wij bereiden je voor op het examen voor je rijbewijs BE

Je kan het praktijkexamen voor je rijbewijs BE afleggen na een opleiding van acht uur bij onze professionals. Je leert hier de basisvaardigheden en manoeuvres aan voor het rijden met een oplegger of aanhangwagen. Het examen bestaat uit een proef op privaat terrein en een proef op de openbare weg. Je kan de opleiding en het examen van het rijbewijs BE ook voltooien met een auto met automatische schakeling, zonder dat je hier een code van krijgt op jouw rijbewijs. Zo beschikt onze rijschool in Turnhout over een Mercedes met automatische versnellingsbak. In Mol en Ardendonk hebben we een Peugeot 308 beschikbaar, zowel handgeschakeld als automatisch. Wat je nog moet weten:

  • Erkende opleiding voor de KMO-portefeuille (ons erkenningsnummer = DV.0104493).
  • Erkende opleiding voor Volta
  • Erkende opleiding voor Constructiv

De prijs is 1115 euro. Dat is inclusief BTW, alle lessen en een rijexamen met onze voertuigen.

INSCHRIJVEN
foto72x
anders rijden visual

Ontspannen op weg

Leren rijden met faalangst, rijangst, autisme of een fysieke beperking is niet altijd evident. Daarom werken wij met gespecialiseerde rijlesgevers die hier op de gepaste manier mee kunnen omgaan. Ook 60-plussers zijn van harte welkom! Met een kleine opfrisles en enkele tips rijden we samen op de wegen die jij moeilijk vindt.

Meer info
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

💥 OTTO, jouw co-piloot 💥

De erkende rijschool in jouw buurt!