Oefen op de manoeuvres voor het rijbewijs B

🚗 Rijbewijs B en BE

🔄 Ondersteuning terugkommoment

Begeleiders vormingsmoment

Het is belangrijk dat je goed de manoeuvres oefent voor het rijbewijs B voor je naar je examen trekt. Het uitvoeren van manoeuvres is een belangrijk onderdeel van het praktijkexamen. Bij Rijschool Otto in Turnhout, Beerse, Mol en Arendonk bieden we een specifieke les aan van tweeënhalf uur waarin de focus ligt op de manoeuvres die jij moeilijk vindt.

 

Heb je vragen over onze rijlessen?

Contact opnemen

Welke manoeuvres moet je allemaal kunnen uitvoeren voor het rijbewijs B?

Voor het praktijkexamen van het rijbewijs B moet je verschillende manoeuvres vlot kunnen uitvoeren. Het is belangrijk dat je hier goed op oefent tijdens de rijlessen. Er zijn verschillende manoeuvres die je moet oefenen tijdens je praktijkles voor het rijbewijs B, zoals:

  • Keren in een smalle straat.
  • In een rechte lijn achteruit rijden.
  • Evenwijdig ten opzichte van de weg rechts of links parkeren tussen twee voertuigen.
  • Loodrecht ten opzichte van de weg vooruit of achteruit in een vak parkeren.

Bij ons is er geen manoeuvre te ingewikkeld, wij staan je bij!

rijles2x

Oefen op jouw manoeuvres en behaal jouw rijbewijs

Oefen grondig op je manoeuvres voor het praktijkexamen, zo wordt het examen een stuk eenvoudiger en verlaag je je stressniveau. Met onze extra les kan jij samen met de begeleiders uit ons team oefenen op de manoeuvres die jij moeilijk vindt. Zo stoomt onze rijschool jou helemaal klaar voor het examen. Wil jij graag extra oefenen op manoeuvres? Boek dan vandaag nog jouw les!

colImage22x
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

💥 OTTO, jouw co-piloot 💥

De erkende rijschool in jouw buurt!