20 uren rijbewijs in Turnhout

🚗 Rijbewijs B en BE

🔄 Ondersteuning terugkommoment

Begeleiders vormingsmoment

Ben jij van plan om 20 uren rijles te volgen voor het behalen van je rijbewijs in Turnhout? Dan ben je welkom bij Rijschool Otto. Twintig uur rijles volgen is handig voor wie graag alleen wil oefenen. Na het volgen van 20 uur rijles mag je namelijk zelfstandig op de baan, zelfs wanneer je nog geen rijbewijs hebt.

 

Heb je vragen over 20 uur rijles?

Contact opnemen

Dit leer je tijdens de 20 uren rijles die je volgt voor het behalen van je rijbewijs

Het is belangrijk om te weten waar je aan begint voor je start met rijlessen. Je krijgt steeds de basisvaardigheden aangeleerd, of je nu zes uur rijles volgt of meer. Bij 20 uur rijles komt wel wat kijken. Wij sommen de belangrijkste zaken voor het volgen van 20 uur rijles bij onze rijschool even voor jou op:

  • Je krijgt de basisvaardigheden aangeleerd.
  • Daarnaast krijg je ook les over manoeuvres, het aanleren van een defensieve rijstijl en het naleven van de verkeersregels.
  • Je wordt onderworpen aan een bekwaamheidstest om na te gaan of jij voldoet aan de normen om alleen te mogen oefenen.
rijles2x

Boek 20 uren rijles en ga alleen de baan op

20 uur rijles volgen zorgt ervoor dat je zonder begeleider de baan op kan. Dit geeft jou de vrijheid om zelfstandig te oefenen voor jouw praktijkexamen van het rijbewijs B. Wil jij graag 20 uur rijles volgen en nadien zelfstandig verder oefenen? Schrijf je dan nu in voor ons pakket van 20 uur rijles. Heb je verder nog vragen? Bekijk dan zeker eens onze FAQ-pagina.

colImage22x
cta visual

Contacteer ons bij vragen

Wij hechten veel belang aan de mening en ervaring van onze leerlingen. Onze begeleiders staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden! Heb jij vragen over een specifiek pakket, over onze rijschool, of wil je gewoon graag wat meer informatie? Misschien vind je het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen!  

CONTACTEER ONS

💥 OTTO, jouw co-piloot 💥

De erkende rijschool in jouw buurt!